Els nostres inicis

Manel Comas s’endinsa en el món immobiliari en el any 1988, després d’una certa experiència, crea FINQUES MANEL a Banyoles l’any 1995.

Es va obrir la primera oficina a la Plaça Major, 15 de Banyoles i des dels seus inicis s’ha dedicat a la intermediació i assessorament immobiliari en totes les seves vessants.

Molts anys d’experiència avalen la seva professionalitat i destacar especialment la seva seriositat, transparència i tracte humà.

Associat al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona amb el núm. API A10502 i també en el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya amb el núm. AICAT 2580

Actualment

Actualment s’hi ha afegit a l’empresa, el fill del fundador, Ferran Comas, qui seguint els principis, valors i el bon saber fer, donarà continuïtat a l’empresa.

En aquests moments la nostra oficina, adaptada a l’era actual,  està ubicada al C/ Mata, 18 baixos de Banyoles i ens dediquem a la compra, venda, lloguer i valoracions de finques urbanes i rústiques així com a la gestió de patrimoni i assessorament en inversions immobiliàries.

Menú
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola!
Com poden ajudar-te?