Serveis

Col·laborem amb professionals del sector per cubrir totes les necessitats dels nostres clients.

Arquitectura

Comptem amb un equip d’arquitectes amb més de 20 anys d’experiència on podràs realitzar el projecte per l’habitatge que sempre as desitjat. Truca’ns.

Lampista

L’equip de lampisteries que treballa amb nosaltres està a la teva disposició tant per una reparació com per començar un habitatge de zero, no dubtis en demanar-nos més informació per tal de poder-te ajudar.

Fusteria

Ja que a casa sempre volem els millors acabats et posem a la teva disposició un l’equip de fusters totalment qualificats.

Paleta

Necessites un pressupost per tal de fer una reparació? O potser vols realitzar el projecte de la casa que sempre has desitjat? Nosaltres ens n’ocupem de tot. Truca’ns i t’assessorarem.

Pintura

Els millors acabats a través del nostre equip de pintors.

Taxacions

Necessites saber el valor de la teva propietat? Et taxem la propietat al seu millor preu, per tal que surtis millor beneficiat.

Gestió de patrimoni

Oferim aquest servei per tal de valorar i estudiar el teu patrimoni i així treure’n el màxim rendiment. Sobretot mirem que el primer beneficiat siguis tu, sempre amb transparència i fidelitat. Amb tots els serveis immobiliaris, compra-venda, lloguers, reformes, etc.

Disseny d’interiors

En el moment de fer una reforma o obra nova ens trobem en una situació indecisa, per com quedarà millor ho si fem bé, la millor opció és destinar l’organització a un equip d’interiorisme per tal que no falli res en cap moment, per saber els números en tot moment per tal de no sortir dels pressupostos. Posa’t en contacte amb nosaltres i el nostre equip t’ajudara en tots els passos no dubtis en demanar informació.

No trobes el servei que necessites?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem!

Menú
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola!
Com poden ajudar-te?